Ohh Noo

Publicerat i: Allmänt
Jahopp då har jag lyckats smitta Bella med min lilla förkyldning.. Vaknade imorse av att hon låg och andades tungt med en täppt liten näsa.. Grattis min lilla prinsessa till din första förkyldning! =) Det var bara att ta upp henne och se om jag kunde få ut det värsta med en nässug. När hon sen hade ätit och varit uppe ett tag blev det mycket bättre och nu på morgonen andas hon vanligt igen. Så jag hoppas att hon bara fått en mild version. Stackars liten!
 
Igår lämnade mina föräldrar huset och körde iväg på campingtur hela helgen.. Isabella var klart tvungen att kolla in vagnen och hon verkade trivas mycket bra måste jag säga.. men jag tror ändå hon kommer vara precis som sin mamma och föredra att bo på hotell i ett varmt land och  få frukosten och drinkarna serverade. =)
 
 

Idag är det äntligen fredag igen och Wouter går nu på en veckas semester! Wiii.. Passar ju bra nu med flytten och allt! =) Så ikväll blir det extra mycket fredagsmys! Tacos, chips, mys i soffan och en bra film på tv! Innan dess måste jag och Bella iväg och handla blöjor.. helt sjukt vad dem går åt asså. =) Sen kommer min fina bror och Nellie (1 år) på besök. Alltid lika trevligt.. Hörde nått om "oskaströmsdagarna" oxå, så vi får se om vi tittar dit lite senare i eftermiddag.. Beror på väder och Isabellas humör.
 
Happy helg allihop! =)
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg