Idag tog vi sovmorgon ända till kl 8.45! Jag har upptäckt att Isabella gärna vill sova lite längre på morgonen.. om hon får sova i mammas och pappas säng! =) Så efter den rutinmässiga matningen vid 05.30 tiden så har jag nu börjat lägga henne på sidan, jämte mig i sängen. Så grymt mysigt måste jag säga! Då kan man ligga där och kela hennes rygg och bara pilla på henne hur mycket man vill för risken att hon vaknar existerar nämligen inte då hon sover väldigt djupt och gott hos mamma. Sen när jag väl tycker det är dags att gå upp så tycker inte Bella det kan jag säga! Så imorse tog jag en dusch och gjorde mig i ordning innan jag tvingade upp henne ur sängen! =) Såhär gott sover man i mammas och pappas säng!
 
 
Nu när Isabella har blivit 3 månader så får hon äntligen använda dem bitleksakerna som vi har köpt till henne. hon älskar dem allihop! Särskillt dem som man kan lägga i kylen en stund. hon är ju inte van vid att ha kalla saker i munnen och tycker nog däför det är extra spännande med olika temperaturskillander.. så nu blir det mycket spring fram och tillbaka till kylen.. =) Såhär glad är man när man busar med kalla saker..
 
 
Sen har vi upptäckt att hon alltmer gillar att kolla på sig själv i spegeln nu, så idag fäste jag spegeln i babygymmet och sen lekte Bella ensam i 1 timme! Så länge brukar hon inte ligga i gymmet. men idag var det nog extra kul, eller så kände hon bara att hon behövde träna!? =) Min lilla goa unge som älskar att beundra sig själv! =) hehe
 
Efter lek och stojj begav vi oss in till stan för fotografering till tidningen.. Oj vad duktig hon var! Så stolt mamma är! Hon gillar ju inte att ligga på magen i vanliga fall men det lyckades faktisk denna gången och vi hann ta ganska många bilder innan fejktårarna och fejkskriket började! =) Så nu har vi valt bild och väntar med spänning på att det vår prinsessa är med i tidningen! Spännande!
 
Nu väntar vi på att Wouter ska komma hem från jobbet så vi kan åka till mina föräldrar på lite kvällsfika ihop med min fina bror och hans tjej som precis kommit hem från sin semester i Gran Canaria, 2 veckor. Tydligen värsta lyxhotellet så måste höra hur dem har haft det ju. =) Dem är ju säkert lagom bruna och finan nu ju!! Jo jag längtar nog lite till nästa sommar ändå så jag kan sola och bada precis som jag vill igen.. Denna sommaren fick jag spendera mycket tid inne eftersom det var så himla varmt för både mig och Bella. Men nästa sommar blir det extra mycket stand- och poolmys för oss.. så vi tar igen det då istället! Undra om jag kan bli extra brun då oxå? =)
Kommentera 1
Visa fler inlägg