Nu har det äntligen hänt! Isabella sov hela natten, utan några matningar, för första gången i onsdags! Och inatt gjorde hon det igen! Somnade visserligen ganska sent igårkväll, men ändå! Båda gångerna har jag vaknat vid 06 tiden och tänkt.. "Lever hon?" När jag sen insett att hon faktiskt andas precis som vanligt så har jag själv väckt henne för att jag tycker att hon bör äta och lite för att brösten håller på att sprängas! : ) Så stolt över att hon faktiskt kan sova hela nätter nu.. Och jag hoppas innerligt att det blir till en vana inom kort! Wiiii sammanhängande sömn till mamma! : ) Men jag ska försöka att inte hoppas på förmycket, det kan ju vara dem tyska skogarna som gör det.. Då vi fortfarande befinner oss någonstans i Tyskland.. Så vitt jag vet iaf. Fråga mig inte var. För jag har faktiskt ingen aning.. Men i skogen är vi helt klart, eftersom jag inte har någon som helst täckning på mobilen typ! : ) Men wi-fi har ju hotellet iaf.. Så jag klarar mig ju helt klart. : ) 
 
Vi har det mycket bra här annars måste jag säga! Många låååånga skogspromenader (3 timmar)... Mycket god mat! Många holländska fikapauser (jepp dem fikar typ konstant!).. Inte mig emot dock! Mycket mysigt även om jag kanske inte äter kaka varje gång... : ) Och igår åkte vi faktiskt till civilisationen! 1 timme iväg med bil! Ehhh undrar var vi befinner oss egentligen! Några människor verkar här inte heller finnas gott om nu iaf... Dem enda vi har sett här på hotellet är typ dem i receptionen.. : ) Men när vi igår begav oss till en stad så fick vi ju äntligen träffa på lite tyska människor.. : ) inte för att det gör att prata speciellt mycket med dem eftersom dem inte kan någon engelska.. Men ändå.. Har ju läst tyska i 4 år så lite kanske jag kommer ihåg... : )
 
Igårkväll anslöt sig wouters bror och hans flickvän till sällskapet här så nu är vi alla äntligen samlade! Så idag blir det familjens med hela släkten! : ) Och ikväll blir det halloweenfirande! Första gången det händer i dem tyska skogarna för vår del kan jag säga! Läskigt oxå med tanke på att det bor en häxa här i ett av husen.. Jepp det är häxan i "Hans och Greta"! Så undra hur denna halloweenen blir då??! Jag hoppas bara på att det kommer lite tyska barn som säger "bus eller godis" men med tanke på hur mycket folk vi har sett här så är det nog inte så troligt.. : ) hihi! 
 
Happy halloween!
 
 
Kommentera 2
Visa fler inlägg