Äntligen!!

Publicerat i: Allmänt
Igår kom mina föräldrar äntligen hem från sin lyxsemester! Dem var borta i en hel månad och oj vad vi har saknar deM! Det var så skönt att hämta dem på tågstationen och krama om dem! Sen spenderades självklart hela fredagskvällen med att prata, prata och prata om resa och allt som hänt medan dem var borta! Väldigt välbehövligt om man säger så! Och vet ni vad det bästa var... Jo vi blev änligen fria från att vara hundpassning åt deras lille vovve! Molle fick nämligen glatt stanna kvar hos dem när vi skulle åka hem! Hihi! Så nu kan jag återgå till mitt normalla liv och slippa ta med den lille skällande hunden överallt. : ) Älskar den lille hunden men det blev lite väl intensivt i och med att jag inte kunde lämna han ensam hemma hos oss pga att han blev orolig och skällde nog stopp! : ) Lilla mollebus!
 
Fast det var ju en annan väldigt bra sak med att mina föräldrar kom hem! Alla presenter! Wii! Jag älskar paket alltså även fast jag liksom säger... "Aaa... Ni hade ju inte behövt köpa nått ju". Innerst inne så känner jag ju ändå "Åå vad kul med paket!!"! Och gissa vad jag fick för kul då?! Jo ett par Ray Ban Solglasögon! Skitsnygga oxå givetvis! Har alltid velat ha ett par sånna men liksom aldrig lagt pengarna på det. Sen fick jag en jättefin och vårsnygg väska oxå! Blev verkligen superglad för den! Den är nämligen rosa (min favvofärg) och den kommer bli supersnygg att ha sen i vår och sommar! Sist men inte minst blev det ju även lite smått och gott till Isabella och parfymen "Lady Millon" från Paco Rabanne! Så tusen tack till världens finaste föräldrar! 
 
Saknaden hade helt klart varit ömsesidig kan jag säga och mamma och pappa hade helt klart saknat sina minsta hjärtan mest tror jag.. : )
 
Och ja dem är superbruna givetvis! Man vill liksom inte sitta jämte dem precis!
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg