Ensamtid!

Publicerat i: Allmänt
Här sitter jag och dricker en kopp te och läser på lite inför jobbstarten.. 😊
 
 
Ja jag vet inte om jag ska kalla det "egentid" eller "ensamtid". Men nu när Isabella är själv på dagis några timmar och jag bara har mig själv att tänka på så känns det verkligen helmysko! 😳 Hur var det liksom man gjorde innan man fick barn? Eller rättare sagt.. Vad gjorde man? Tur iaf att jag kommer vara på jobbet sen när jag inte tar hand om Isabella, för det här med att vara hemma själv är nog ingenting för mig längre.
 
Jag försöker verkligen njuta av den lilla "egentiden". Det är ju inte varje dag som man kan dricka en kopp te i lugn och ro utan att behöva sjunga "imse vimse spindel" samtidigt eller leka tittut. 😝 Och visst är det skönt att kunna lägga in tvätt i tvättmaskinen utan att Isabella samtidigt plockar ur den.. och väldigt härligt att kunna dammsuga utan att hon trycker på avstängningsknappen varannan minut. Men jag kan liksom ändå inte hjälpa att jag saknar henne hela tiden och typ räknar ner minuterna tills jag får åka och hämta henne! 💗 Vilken omställning det här med dagis är asså! Men allt blir ju säkert bra tillslut! 
 
Idag är det äntligen fredag! Så härligt verkligen och jag längtar så tills min fina man kommer hem så jag kan krama och pussa på han! Det är ju min sista mammalediga helg så det ska jag försöka njuta till fullo av! 😊 
Kommentera 0
Visa fler inlägg